Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Atrakcyjne pokoje u Magiery ( Internet WI-FI),Parking zamykany, Atrakcyjne ceny.

Adres obiektu Chyców Potok 11, 34-500 Zakopane
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Podstawki Bogdan
Dodano: 2017-04-23
Pobyt od: 2017-04-01 do 2019-11-30 IP: xx.8.222.144
 
 
  

Jeżdżę tylko do państwa Chyców, jestem zadowolony z pokoi, lokalizacji i traktowania gości. Polecam każdemu ze znajomych.


 
 

Beata z córką
Dodano: 2013-08-28
Pobyt od: 2013-08-21 do 2013-08-25
 
 
  

Polecam nocleg u państwa Magierów. Wszystko zgodnie z opisem blisko dworca busów i niedaleko Krupówek. Wszędzie czyściutko, a gospodarze bardzo mili. Polecam.


 
 

D&K
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-04
 
 
  

Polecamy! Czyściutko, wszystko zadbane. Właściciele przemili. Do Krupówek 15 minut spacerem, niedaleko PKP Zakopane. Będziemy tam z pewnością wracać:)


 
 

K & B
Dodano: 2012-09-08
Pobyt od: 2012-09-03 do 2012-09-07
 
 
   

Zakwaterowanie u Państwa Chyców to prawdziwa przyjemność, czysto, schludnie i wszystko pachnące nowością :) Polecamy z całego serca :P


 
 

Alicja z synkiem Hubertem
Dodano: 2012-08-29
Pobyt od: 2012-08-20 do 2012-08-26
 
 
    

Dzięki zakwaterowaniu "U MAGIERY" nasz wypoczynek był fantastyczny i będziemy chcieli tam wrócić. Polecamy z całą odpowiedzialnością - dom w góralskim, tradycyjnym stylu a w środku nowoczesne , funkcjonalne wnętrze.


Opinie 1-5 z 5

 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie